30 napos pénz-visszafizetési garancia

Vásárolj kockázat nélkül!

Számunkra az a legfontosabb, hogy Te elégedett legyél. Ehhez hozzá tartozik az is, hogy minél kockázatmentesebbé tegyük számodra a vásárlást. A lényeg, hogy a termék mellé a vásárlás élményét is adjuk, ezért a rövid szállítási idő mellett kiterjesztjük a törvény által előírt 14 napos elállási jogot.

Az evitality.hu 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt. Ha esetleg nem tetszik a termék, vagy meggondoltad magad – vagy teljesen mindegy is, hogy milyen okból – visszafizetjük Neked a termék és természetesen a szállítási költség teljes vételárát.

Hogy könnyebbé tegyük, még indokolnod sem kell, nem kérdezősködünk, nem keresünk kifogásokat, az általad választott módon visszatérítjük a termék értékét.

 

HOGYAN VEHETEM IGÉNYBE A GARANCIÁT?

A csomag átvételétől számított maximum 30 napon belül Töltsd ki az űrlapot (Elállási felmondási nyilatkozat), majd küldd el az info@evitality.hu email címre.

A visszaigazolást követően juttasd el címünkre a terméket (Evitality.hu Webáruház – 7815 Harkány, Bem utca 8.) postán vagy futárral (a visszaküldés költsége a vevőt terheli), mi pedig a legrövidebb időn belül, de maximum 8 munkanapon belül visszatérítjük az általad választott módon a vásárlásod költségét.

 

MILYEN TERMÉKEKRE VONATKOZIK A GARANCIA?

Az elállás feltételeit a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet írja elő, de szeretnénk, ha minél egyszerűbb lenne számodra a vásárlás, ezért sok ponton mi nem vagyunk olyan szigorúak, mint a jogszabály.

A természetükből fakadóan használat után nem tudjuk visszavenni a higiéniailag érzékeny termékeket, mint például:

  • arckrémek
  • maszkok
  • étrend-kiegészítők

Viszont ha csak a csomagot bontottad meg, ám nem használtad azokat vagy nem fogyasztottál ez étrend-kiegészítőből, élhetsz az általunk nyújtott garanciával.

Prémium kiszolgálás rendeléskiszolgálási garancia

Webshippy - Kiszervezett logisztika webáruházaknak

Mit jelent a Webshippy Garancia?

A régió leginnovatívabb rendeléskiszolgálását, melynek segítségével a webáruházak gyorsan, hibamentesen és sértetlenül tudják eljuttatni Hozzád a megrendelt termékeket.

 

Miért jó az, hogy tőlünk érkezik a csomagod?

Mert így nem csak a rendelésfeladáskor, hanem a csomag megérkezésekor is mosolyoghatsz: