Fizetési információk

 

Bankkártyás fizetés:

Webáruházunkban Barion fizetési megoldást használunk, amely egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan lehet bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. A fizetéshez használható: Mastercard vagy Maestro bankkártya, Visa vagy Electron bankkártya, Amex bankkártya. A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

 

Utánvétes fizetés:

A rendelés ellenértéke kifizethető utánvéttel is a kiszállítást végző futárnál (GLS) bankkártyával vagy készpénzzel, a FOXPOST csomagautomatánál pedig bankkártyával. Az utánvét INGYENES!

 

Banki előre utalás:

A fizetés történhet banki átutalással. A megrendelés feldolgozását követően a weboldalon megjelennek, ezen kívül emailen is megkapja az átutaláshoz szükséges adatokat. Miután utalása beérkezett, átadjuk csomagját a futárszolgálatnak kiszállítás céljából.

FONTOS: az utalás közleményében feltétlenül tüntesse fel a rendelés számát, amelyet a visszaigazoló emailben küldünk el a megrendelés leadását követően!

Banki adatok

Az utalás kedvezményezettje: Márki László
Bank: Unicredit Bank
Számlaszám: 10918001-00000084-73740003
IBAN: HU95
SWIFT: BACXHUHB